Video: Călin Potor și Ioan Dîrzu, echipa de candidați din partea PSD, pentru Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean Alba

candidatii ioan dirzu si calin potor 03Partidul Social Democrat și-a prezentat, luni, 28 martie 2016, echipa de candidați pentru Primăria Municipiului Alba Iulia și președinției Consiliului Județean Alba. Este vorba despre Călin Potor și Ioan Dîrzu. Anunțul a fost făcut într-o locație mai inedită, respectiv în fața fostei societăți comerciale Resial (fosta fabrică Refractara). Locația a fost aleasă pentru a sublinia faptul că județul Alba are nevoie de mai multe investiții care pot crea locuri de muncă bine plătite.

„Ne prezentăm în fața cetățenilor din județul Alba cu un proiect de dezvoltare care implică un alt tip de administrație mai transparentă, mai profesionistă și cu mai multă inițiativă. Alba are nevoie de o nouă echipă capabilă să genereze locuri de muncă bine plătite și să transforme din nou județul nostru într-un loc în care tinerii au perspective de viitor iar seniorii se simt respectați”, a spus deputatul Ioan Dîrzu, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Alba.

Totodată, cei doi au explicat faptul că își doresc o campanie constructivă, bazată pe proiecte concrete, dar nu pot ignora faptul că administrația municipală și județeană au intrat într-un blocaj de idei care îi afectează pe cetățeni.

„Cred că în ultimii patru ani, albaiulienii au văzut că nu s-a mai întâmplat nimic nou în oraș. Eu am rămas același om, un medic albaiulian care reprezintă cu mândrie această comunitate, care își dorește ca Alba Iulia să fie prosperă și care vrea să vină cu proiecte inovatie pentru dezvoltarea municipiului”, a transmis Călin Potor, candidatul pentru fotoliul de primar din Alba Iulia.

Un prim proiect comun pentru Alba Iulia este un parc tehnologic și industrial, în care companiile vor beneficia de facilități pentru a investi în municipiu.

Alături de cei doi candidați s-au aflat patru tineri îmbrăcați cu tricouri inscripționate cu Lista Albaiulienilor.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18625 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*