Video: Au căzut cu mașina într-o râpă de 100 de metri, în zona Dobra. O pasageră a rămas fără o ureche și are multiple traumatisme

Polițiștii au refăcut filmul accidentului produs la sfârșitul săptămânii la limita dintre județele Alba și Sibiu. Trei persoane, doi barbați și o femeie, s-au prăbușit cu mașina într-o râpă adâncă de zeci de metri.

“În data de 30 septembrie 2017, în jurul orei 18.53, pe un drum forestier, în afara localității Dobra, un conducator auto, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în afara drumului, răsturnându-se într-o râpă adâncă de aproximativ 100 de metri. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a pasagerului dreapta față, un bărbat de 35 de ani, din localitatea Șelimbăr, respectiv gravă a pasagerei dreapta spate, o tânără de 26 de ani, din localitatea Șelimbar.”, au declarant, pentru www.proalba.ro, reprezentanți din cadrul IPJ Sibiu.

Imediat după accident, cei doi bărbați au fost transportați la spitalul din Sebeș iar tânăra la spitalul din Alba Iulia. Ulterior, aceasta a fost transferată la Spitalul Clinic Județean Sibiu. În urma accidentului, femeia a rămas fără urechea stângă și a suferit traumatisme abdominale, toracice și o plagă în zona arcadei stângi.

Imagini de la locul accidentului, în materialul de mai jos (sursa foto/video-oradesibiu)

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16648 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*