Video: Artistul albaiulian Silvan Stâncel a făcut o demonstrație cu noua sa chitară. Instumentul valorează câteva mii de euro și e unicat în lume

chitara silvan stancel 01Artistul albaiulian Silvan Stâncel a primit o chitară a cărei valoare este estimată la câteva mii de euro. Instrumentul a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă care s-a desfășurat luni, 2 noiembrie 2015, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Silvan Stâncel a primit chitara din partea firmei „Hora” din Reghin, cel mai mare producător de intrumente muzicale făcute din lemn în Europa.

Instrumentul muzical personalizat și unicat în lume, după cum a precizat artistul albaiulian, a fost pentru prima oară prezentat la festivalul „Acustic Live Festival”, singurul festival concurs din țară pentru promovarea chitarei și a muzicii acustice Live, indiferent de genul muzical, ce s-a desfășurat în perioada 24-25 octombrie, la Reghin. „Este o chitară specială din toate punctele de vedere. Corespunde nevoilor oricărui muzician. E un model unicat care nu se va mai fabrica niciodată. E un model branduit, atât cu numele fabricantului, cât și al artistului, în cazul de față cu numele meu. Din punct de vedere strict al chitarei, am putea-o estima la câteva mii de euro. ”, a spus Silvan Stâncel.

El a mai adăugat că o va folosi ca și chitară principală la toate concertele pe care le va susține, inclusiv la Festivalul de muzică folk „Ziua de Mâine” ce se va desfășura la Alba Iulia în perioada 20-22 noeimbrie 2015. Mai multe despre festivalul de folk „Ziua de Mâine” puteți citi AICI.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17087 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*