Various Brands, magazinul dedicat pasionaților de sport, a fost deschis în Alba Mall

Vineri, 31 mai 2019 , în Centrul Comercial Alba Mall, a fost  inaugurat Various Brands, locația dedicată iubitorilor de mișcare și celor care adoptă un stil de viață activ. În această perioadă, retailerul de articole sport.

Various Brands din Alba Mall și propune clienților o selecție de articole sport de la branduri renumite din domeniu. În oferta noii locații sunt disponibile piese vestimentare și încălțăminte pentru toți membrii familiei, care poartă semnătura unor mărci consacrate și se disting prin calitatea superioară.

Printre brandurile ale căror articole se găsesc în oferta Various Brands se numără Adidas, Puma, Nike, Converse și altele.

Piesele disponibile în noul magazin din Alba MAll sunt selectate în funcție de trendurile actuale și de preferințele publicului, toate purtând garanția calității unor articole originale ale marilor branduri. Indiferent de pantofii sau îmbrăcămintea pe care o dorești în garderobă, dacă iubești să faci mișcare sau doar preferi ținutele comode, la Various Brands din Alba Mall poți alege dintr-o multitudine de modele.

Various Brands a deschis primul magazin în 2007, iar în prezent deține 18 locații la nivel național.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*