Valer-Daniel Breaz:” Voi continua să îmi dedic activitatea sprijinirii binelui public, din postura de senator al României”

Mandatul de Ministru al Culturii și Identității Nationale a reprezentat, pentru mine, o deosebită onoare dar și o responsabilitate uriașă. În perioada în care am ocupat onoranta demnitate de ministru, am încercat să aduc, alături de echipa mea, plus valoare în domeniul culturii, prin programele și politicile propuse. Desigur că sunt multe de rezolvat iar domeniul culturii este unul complex și sper ca toți cei care vor ocupa, în continuare, această demnitate să se dedice măcar cu aceeași responsabilitate și cu acelaşi respect față de valorile și patrimoniul cultural românesc cu care am făcut-o și eu în ultimul an.

Îi mulțumesc Doamnei Viorica Dăncilă pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o, aceea de a face parte din echipa dumneaei, aduc mulțumiri întregii echipe guvernamentale, colegilor și colaboratorilor, pentru profesionalismul de care au dat dovadă şi pentru devotament, precum și tuturor celor care au crezut în proiectul nostru de guvernare.

Voi continua să îmi dedic activitatea sprijinirii binelui public, din postura de senator al României. Continui să cred, cu tărie, faptul că România are nevoie de politici sociale performante și de proiecte pe termen lung, menite să asigure o dezvoltare armonioasă și echilibrată a societății.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20614 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*