Val de tragedii în Alba: În doar două zile, doi tineri de 18 ani și-au pierdut viața în urma unor accidente grave de circulație

Mircea Trifu

adrian bradeaÎn ultimele zile, în județul Alba, doi tineri de doar 18 ani și-au pierdut viața în accidente grave de mașină.

Tânărul în vârstă de 18 ani din Aiud care și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut marți, 5 aprilie 2016, în jurul orei 17:30, pe Drumul Național 1, în zona localității Gârbova de Jos, se afla la volanul unui autoturism când a pătruns pe contrasens, izbindu-se violent de o autoutilitară. În urma impactului, mașina condusă de Adrian Liviu Bradea mașina a fost proiectată într-un TIR.

Adrian Liviu Bradea a urmat cursurile Școlii cu clasele I-VIII „Ovidiu Hulea” Aiud, iar din 2012 a fost elev la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din municipiu, specializarea Științe Sociale. Elevul de clasa a XII-a se pregătea să susțină în vară examenul de BAC. Incidentul i-a întristat pe toți apropiații săi.

Davinia, tânăra de 18 ani din Alba Iulia, implicată în accidentul de la Dumbrava, a decedat la spitalul din Târgu Mureș. Dumnezeu să o odihnească!

daviana ancaAcest tragic incident rutier s-a petrecut la doar două zile de la cel în care tânără Davinia Anca, tot de 18 ani, din Alba Iulia, și-a pierdut și ea viața în urma unui cumplit accident, tot pe DN1, după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un TIR.

Ambii tineri obținuseră permisul de conducere de doar câteva luni, iar lipsa de experiență și-a spus cuvântul.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22545 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*