Val de mesaje, la moartea lui Alin Cucui. “Ne vei lipsi, frate!/ E imposibil de înțeles.”

PSDI Cornel Comsa Europarlamentare

Sute și sute de mesaje de condoleanțe, la aflarea veștii că Alin Cucui, și-a curmat zilele. Vă reamintim că miercuri, 11 aprilie 2018, vicepreședintele Consiliului Județean Alba a fost găsit mort într-o casă din Alba Iulia. Imobilul aparține părinților săi. Pe trupul său nu au fost găsite urme de violență iar primele indicii duc înspre o sinucidere. Trupul fără viață a fost găsit de fratele său, care a anunțat poliția. Legiștii vor stabili, cu precizie, cauza morții. Alin Cucui urma să împlinească, în 31 mai, doar 42 de ani. Era căsătorit și avea o fetiță. 

Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înțeles de ce? Am lucrat împreuna, am trecut împreuna peste greutăți, ne-am bucurat și întristat împreuna…am fost alături la bine și la greu. Aline, nu știu ce a fost in capul tău…rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil in suflete…Ne vei lipsi, frate!”, a transmis deputatul PNL Florin Roman.

„Pentru noi toți, e imposibil de înțeles și greu de acceptat.. Dumnezeu să te ierte, Aline…”, a transmis Alin Ignat, prim-vicepreședinte TNL.

Când am primit vestea nu mi-a venit sa cred ca un om atât de bun ca tine a plecat de lângă noi! Nu gasesc cuvinte sa imi exprim tristetea și cât de mult imi pare rău ca nu mai ești…sincere mele condoleanțe familie și mă rog la Dumnezeu sa aveți putere sa depășiți acest moment dureros!

Alin o sa ne fie dor de tine!”, a scris liberalul Simone Albani

„Vestea morții neașteptate a lui Alin Cucui m-a îndurerat profund. Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea familiei și a celor dragi. De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere.Sincere condoleanțe!”, a transmis Daniel Zdrânc, de la PSD

 

 

Pro Romania
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18399 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*