Val de compasiune la moartea lui Paul, tânărul din Aiud care a murit într-un accident rutier. ”Multă putere iubitei și familiei tale!”

rat paulMoartea lui Paul, tânărul de 26 de ani din Aiud, decedat într-un grav accident rutier, în 1 martie 2017, a stârnit un val de compasiune printre cei care l-au cunoscut. Mesaje de condoleanțe au fost postate pe internet, acolo unde cunoscuții băiatului ți-au luat un ultim rămas bun.

 „Pfff….nu`mi vine sa cred….imi pare tare rau! Chiar a fost un om de nota 10! Nasol tare.”

 „Dumnezeu să te odihnească si sa te aiba in paza, suflet bun!”

 „Familiei si iubitei tale, putere pentru a putea face față acestei încercare grea! Dumnezeu ia lângă EL, oamenii cu suflet bun!

„Drum lin, în sus spre Cer!””

Știrea inițială

Valul de tragedii de pe șoselele din Alba continuă. Miercuri seara, un tânăr de numai 26 de ani s-a stins în urma unui grav accident rutier, petrecut pe strada Transilvaniei din Aiud, la ieșirea din municipiu către Turda. Aflat la volanul unei mașini Skoda Fabia, băiatul a intrat cu mașina pe contrasens şi s-a izbit de o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 de ani, din Alba Iulia.  În urma impactului, autoturismul condus de tânărul aiudean a fost proiectat într-un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Ocna Mureş şi ulterior într-o autoutilitară ce era parcată în afara carosabilului. În urma accidentului, R.P.A. a decedat, iar tânărul de 19 ani, din Ocna Mureş, a suferit leziuni corporale uşoare. La fața locului au ajuns, de urgență, echipaje ale ISU și poliției. Imediat după impact, tânărul de 26 de ani era în stare de inconștiență. Din păcate, din cauza rănilor grave, s-a stins la scurt timp după producerea accidentului. Cauza probabilă a tragediei pare să fie o depășire neregulamentară. Circulația la fața locului a fost blocată câteva zeci de minute însă șoferii care tranzitau zona au putut alege o rută ocolitoare.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*