USR s-a extins la Abrud și Avram Iancu

Partidul Uniunea Salvați România (USR) are de duminica, 31.03.2019, filiale locale și în cele două localități din Apuseni cu rezonanță istorică: Abrud și Avram Iancu. Echipa de extindere a filialei județene USR Alba a constituit două filiale locale într-o singură zi. Datorită numeroaselor cereri de adeziune la cel mai cinstit partid din România, care își propune să reformeze actuala clasă politică coruptă, s-a constitut cadrul legal pentru înființarea de filiale locale la Abrud ( foto sus) și Avram Iancu ( foto jos).

La Abrud, în cadrul ședinței constitutive, membrii filialei și-au ales structura de conducere formată dintr-un președinte și doi vicepreședinți. Profesorul Marius Mateiu a fost ales președinte, iar pozițiile de vicepreședinți au fost câștigate de Beniamin Groza și Anca Constanța. „M-am înscris în USR din dorința de a opri clasa politică tradițională din a amaneta viitorul următoarelor generații de români. Din dorința de a începe să readucem lucrurile din țară pe făgașul lor firesc. Din nevoia de a opri cangrena corupției cu care ne-au obișnuit așa-zisele partide tradiționale – focare de infecție morală a societății românești. Din dorința de a arăta că se poate face politică și în folosul oamenilor de rând.”, a declarat președintele ales Marius Mateiu.

USR a constituit o filială locală și în comuna Avram Iancu. Celebrele tulnicărese din comuna natală a lui Avram Iancu au aderat la USR. În cadrul ședinței constitutive de la Avram Iancu, membrii filialei au ales-o pe doamna Floca Argentina în funcția de președinte, iar doamnele Cîndea Lenuța și Horvath Valeria au devenit vicepreședinții filialei. „Suntem convinși că sunetul celebrelor tulnice îi vor chema pe moți să aleagă singura alternativă curată și competentă care poate să readucă demnitatea și cinstea în Țara Apusenilor.”, a declarat Todosiu Beniamin președintele Filialei Județene Alba.

Filiala USR Alba se află în plin proces de extindere. În prezent, în județ există zece filiale funcționale: Alba Iulia, Sebeș, Ocna Mureș, Blaj, Aiud, Câmpeni, Cugir, Zlatna, Abrud și Avram Iancu. Totodată, grupul de extindere a început demersurile de înființare de noi filiale la: Baia de Arieș, Teiuș, Unirea, Cetatea de Baltă. Toți cei care doresc să contribuie la reformarea clasei politice sunt așteptați să se alăture echipei USR.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20618 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*