USR inițiază campania intitulată „Decide pentru Alba!”

USR este partidul care face politica altfel.  Cetățenii  au fost obișnuiți să fie întrebați și ascultați despre nevoile acestora doar în campania electorală.  USR Alba te ascultă acum!

În perioada iulie – septembrie 2019, USR Alba inițiază o campanie  intitulată „Decide pentru Alba!” care își propune să consulte cetățenii despre nevoile din comunitățile în care trăiesc și să găsească din acestea priorități pentru agenda politică din 2020.

Concret, cetățenii din județul Alba  sunt invitați să propună două probleme  prioritare  din localitatea lor și două probleme prioritare din județul Alba.

Fie că e vorba de lipsa unui dispensar dintr-o comună izolată sau lipsa parking-urilor din Alba Iulia sau impracticabilele drumuri naționale DN 74 și DN 75 din Apuseni, orice propunere primită de la cetățeni poate  fi  trecută în agenda politică a USR.

USR promovează incluziunea  proiectelor civice și credem că politicile devin mai bune dacă sunt coproduse de cetățeni.  Invităm  cetățenii și organizațiile neguvernamentale din județul Alba să trimită propunerile lor la adresa de email alba@usr.ro sau prin mesaj oricărei pagini de Facebook ale filialelor locale USR din județul Alba.

Împreună facem agenda politică pentru anul 2020!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19572 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*