USR Alba, despre Mircea Trifu: “Scenarii halucinante”/“ieșiri neinspirate”

USR Alba: Îl invităm pe Mircea Trifu să formăm o opoziție serioasă împotriva politicienilor toxici care au confiscat Alba Iulia 

CITEȘTE SI Mircea Trifu: ” Mi s-a propus șefia filialei Alba a USR./ Sper să nu fie cazul să apară convorbirile telefonice în spațiul public

Uniunea Salvați România – Filiala Alba a urmărit cu dezamăgire reacțiile recente ale consilierului local Mircea Trifu și scenariile halucinante pe care domnia sa le aruncă în spațiul public.

Răscolit poate de candidatura lui Gabriel Pleșa din partea USR la Primăria Alba Iulia și de încrederea de care acesta și USR se bucură în rândul albaiulienilor, domnul Mircea Trifu lansează în spațiul public o serie de informații neadevărate privind așa-zise jocuri de culise care ar exista între noi și PNL. Îl asigurăm pe domnul Mircea Trifu, dar mai ales le spunem cu tărie albaiulienilor, că USR nu se joacă cu viitorul municipiului Alba Iulia. Noi, oamenii din USR, respectăm cetățenii și punem pe primul plan dorințele acestora. Astfel, am realizat un sondaj pentru asculta vocea albaiulienilor și, în urma rezultatelor acestuia, am decis să îl susținem pe Gabriel Pleșa pentru a candida la funcția de primar al municipiului Alba Iulia.

Referitor la faptul că în 2018 vi s-ar fi oferit conducerea USR Alba, noi vă rugăm, domnule Mircea Trifu, să nu mai povestiți ziua ce visați noaptea. USR este un partid democratic, unde conducerea unei filiale nu se face cadou sau se moștenește, ci se alege prin vot corect și liber.

În final, facem un apel public către domnul Mircea Trifu și partidul său, ANA, să renunțe la aceste ieșiri neinspirate și să trateze măcar cu fair play pe cei care luptă pentru drepturile albaiulienilor, pe cei care luptă pentru înlăturarea conducerii toxice care a acaparat Primăria Alba Iulia. În aceste condiții credem că domnul Mircea Trifu a fost luat de val și de aceea îi așteptăm scuzele publice astfel încât să putem crea o opoziție puternică împotriva politicienilor toxici care au confiscat Alba Iulia. Sperăm ca, atât domnul Mircea Trifu, cât și toți cei care cred în Alba Iulia, să se alăture unicului proiect care poate reda Cealaltă Capitală albaiulienilor: echipa USR și Gabriel Pleșa.

Echipa de comunicare a USR Alba

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21811 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*