USL Alba si-a prezentat candidatii pentru Parlament. „Suntem intr-un judet in care gasca lui Basescu are rezultate deosebite”

Cei sapte candidati ai USL Alba pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie au sustinut, joi, la sediul PSD din Alba Iulia o conferinta de presa. Foarte sigur pe el, presedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a declarat ca „cei pe care ii vedeti in fata dumneavoastra or sa fie viitorii parlamentari pentru mandatul 2012-2016.” Atanasiu a tinut sa precizeze insa faptul ca lupta politica nu va fi una usoara. „Suntem intr-un judet in care gasca lui Basescu are rezultate deosebite dar vom face tot ce este necesar pentru a inlatura de la butoanele statului, de la mansele banilor publici pe cei care, pana acum, au devalizat aceasta tara.”  

Din cei sapte candidati ai USL, singurii care nu au mai ocupat pana in prezent o functie de parlamentar sunt social-democratii Ovidiu Jidveian si Ioan Dirzu. In rest, fiecare dintre ceilalti 5 candidati au castigat in alegeri minim un mandat in cel mai inalt for al tarii.  La Camera Deputatilor, USL ii arunca in lupta pe Călin Potor, pe Colegiul Nr. 1 Alba Iulia, pe Ovidiu Jidveian pe Colegiul Nr. 2 Sebeș – Blaj, pe Dan Simedru pe Colegiul Nr. 3 Cugir – Zlatna, pe Radu Coclici pe Colegiul Nr. 4 Aiud – Ocna Mureș si pe Ioan Dirzu pe Colegiul 5 Apuseni – Teiuș. In lupta pentru un fotoliu in Senat, Teodor Atanasiu va candida pe Colegiul 1 Alba Iulia-Apuseni-Cugir iar Nicolae Dobra pe Colegiul Sebeș – Blaj – Aiud.

Declaratii Ioan Dirzu, presedinte PSD Alba – „Suntem pregatiti pentru o campanie eletorala decenta, suntem pregatiti sa castigam toate colegiile din judetul Alba. / Credem ca a venit timpul sa ne spunem punctul de vedere si sa luam problema de coarne in asa fel incat, in etapa urmatoare, sa se schimbe fata judetului.”

Declaratii Calin Potor, deputat PNL de Alba – „Cu siguranta ca oferta pe care USL o face prin parlamentarii pe care ii propune judetului Alba este de departe cea mai valoroasa si cea mai consistenta oferta. /Vom face la Bucuresti lege in parlament, lege pentru toti romanii, respectand normele europene.”

Declaratii Ovidiu Jidveian, presedinte PSD Alba Iulia – „Cred ca, asa cum ne-am saturat noi, asa s-au saturat si cetatenii judetului nostru. S-au saturat sa aiba in parlament oameni nepregatiti/Cred ca echipa de fata este o echipa mixta, o echipa complexa/ Putem sa oferim o solutie locuitorilor din judetul Alba. Noi suntem echipa castigatoare si am convingerea ca impreuna vom reusi sa castigam toate colegiile din judetul Alba”

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21796 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*