USL Alba: PDL pierde teren la nivel naţional, dar şi în Alba

Nominalizarea lui Teodor Meleşcanu nu a venit din partea USL, ci de la Traian Băsescu. Astfel, Băsescu a demonstrat că nu are încredere în oamenii care formează coaliţia de guvernare. Noi înţelegem şi că Traian Băsescu a rămas fără oameni obedienţi în jurul lui, precum Boc, Anastase, Baconschi, pe care să îi numească în funcţii. Aşa cum se întâmplă de fiecare dată, şi acum USL nu a fost consultată în legătură cu această nominalizare.

E foarte clar că este vorba de o înţelegere personală între Traian Băsescu şi Teodor Meleşcanu. Deşi deţine majoritatea şi preşedinţia Comisiei pentru controlul SIE, USL nu a fost contactată de nici un membru al Puterii în legătură cu convocarea Comisiei pentru audierea lui Teodor Meleşcanu.

Adevărul este că nu doar Băsescu rămâne fără oameni obedienţi în jurul lui.  Şi la nivel local apropiaţii Puterii fac un pas înapoi. În judeţul nostru, mulţi  primari PDL negociază cu USL, cu gândul la o nouă candidatură, dar nu din partea PDL.

USL Alba consideră că  reforma Puterii în preajma alegerilor locale este : austeritate pentru bolnavii de cancer şi bani de campanie pentru PDL.
Premierul Ungureanu demonstrează zilnic că nu ocupă decât un post onorific,demonstrând că nu are nici o putere. Reluarea PNDI înseamnă practic alocarea a 300 de milioane de euro pentru campania electorală a PDL, în timp ce pentru bolnavii de cancer nu s-au găsit decât 750.000 lei.

În opinia PSD Alba, pentru PDL, reforma statului înseamnă mai puţini bani pentru bolnavi, asta în timp ce pentru Putere şi apropiaţii ei există întotdeauna fonduri. E foarte clar că premierul Ungureanu
a primit lista cu miniştri în plic şi nu poate face nimic pentru că nu el conduce
guvernul, ci tot Traian Băsescu.

продвижениекак взломать электронную почту яндекс

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22937 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*