„Ursulețul și anotimpurile”, în 1 noiembrie, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Dragi copii, părinti, bunici sunteţi aşteptaţi cu multă voie bună la spectacolul „Ursulețul și anotimpurile”, în data de 1 noiembrie 2018, de la orele 11.00, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Un joc minunat al anotimpurilor surprins într-o poveste emoționantă a vârstei copilăriei cu multă bucurie, haz, muzică bună, chef de joacă și aventură, toate acestea așteptând să fie descoperite de către micuții spectatori care n-au văzut încă peripețiile ursulețului năzdrăvan, dar și pentru cei cărora le-a fost dor să-l revadă pe simpaticul personaj.

„Spectacolul este un periplu în timp, în anotimpuri, în ani… în viață! Simpaticele personaje din povestea noastră sunt prinse cu naivitate, cu uimire dar și cu bucurie în magica horă a anotimpuilor, descoperind că adevăratele împliniri sunt: prietenia, iubirea și puterea de a dărui”, spune Teodora Popa, regizoarea acestui spectacol.

Echipa spectacolului este formată din: Teodora Popa – regia, Marian Sandu – scenografia, Levente Szöcs – muzica, Viorica Boda, Ramona Benchea-Mincu, Irina Melnic și Teodora Popa – distribuția, Elena Madaras – regia tehnică, Călin Popa și Ovidiu Tămășan – lumini, Florin Andrea – sunet, Răzvan Laszlo și Gabriel Țipțer – mașiniști, Mirela Tămășan – croitorie, Marin Goia – tâmplărie. Manager Ioana Bogățan.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18661 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*