Urmărire a poliției pe străzile unui oraș din Alba

Polițiștii din Cugir l-au reținut pe un tânăr care, fiind sub influența alcoolului, a pus în pericol siguranța traficului rutier și a condus cu viteză pe străzile din oraș. Acesta a încercat să scape de control și a abandonat autoturismul dar a fost prins și testat cu aparatul etilotest.    

La data de 27 ianuarie 2020, în jurul orei 11.30, în urma unui apel 112, prin care era semnalat faptul că un conducător auto are un comportament inadecvat și pune în pericol siguranța traficului rutier în zona unor blocuri de locuit, de pe strada Victoriei din Cugir, polițiștii au demarat activitățile de verificare.

La scurt timp autoturismul a fost identificat de o patrulă de poliție, iar polițiștii i-au făcut șoferului semnalul regulamentar de oprire, însă acesta și-a continuat deplasarea, circulând cu viteză mare pe mai multe străzi din oraș.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea lui, iar, după câteva minute, polițiștii au găsit autoturismul, abandonat, pe o stradă din Cugir.

În urma activităților de cercetare efectuate, a fost depistat un tânăr de 27 de ani, din Cugir, care s-a dovedit că a condus autoturismul. În mașină, împreună cu acesta, a mai fost un tânăr, care a fugit și el din locul unde a fost abandonat autoturismul și care a fost identificat, de asemenea, de polițiști.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, iar polițiștii l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 28 ianuarie 2020, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20652 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*