Urmărire pe străzile din Alba Iulia. Doi tineri au gonit cu poliția pe urme și s-au izbit cu mașina de gardul unei case

În noaptea de 4 spre 5 aprilie 2018, în jurul orei 02.50,  pe B-dul Horea din Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, împreună cu poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, au depistat un autoturism ce circula pe b-dul Horea din Alba Iulia, cu viteză mare.  Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, al cărui şofer nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase ale acestora, continuându-şi drumul, pe Calea Moţilor, înspre cartierul Miceşti.

Ajuns la intersecţia cu strada Detunata, şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu gardul imobilului cu numărul 37 de pe strada Detunata şi a încercat să-şi asigure scăparea, abandonând autoturismul.

În scurt timp, poliţiştii au identificat un tânăr de 29 de ani, ce era împreună cu un alt tânăr de 28 de ani, acesta din urmă susţinând că el este cel ce a condus autoturismul.

Poliţiştii i-au testat pe amândoi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur in aerul expirat, pentru tânărul de 29 de ani şi 0,00 mg/l alcool pur pentru cel de-al doilea.

Întrucât există suspiciunea că cel ce s-a aflat la volanul autoturismului este tânărul de 29 de ani, poliţiştii l-au condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Despre Redacția ProAlba 30258 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*