Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a primit cel mai înalt calificativ acordat de către ARACIS. „Grad de încredere ridicat pentru perioada 2015-2020”

calificativ universitate 4Joi, 7 mai 2015, într-o întâlnire festivă a Conducerii și a reprezentanților Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) cu colectivul academic al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, instituția de învățământ superior albaiuliană a primit, în mod oficial, rezultatul evaluării instituționale ARACIS, desfășurate în perioada 12-14 martie 2015.

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a primit cel mai înalt calificativ acordat de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior – „GRAD DE INCREDERE RIDICAT pentru perioada 2015-2020”, în urma evaluării calității tuturor activităților instituționale. Diploma și insignele care certifică obținerea celui mai înalt grad de încredere au fost înmânate de către Președintele ARACIS, Prof. univ. dr. Iordan Petrescu, aflat la Alba calificativ universitateIulia, împreună cu numeroși membri ai corpului de evaluatori din întreaga țară. Aceștia desfășoară, în Universitatea noastră, dezbateri și instruiri în cadrul programului „QUALITAS – Dezvoltarea și consolidarea culturii calității la nivelul sistemului de învățământ superior românesc”.

Amintim faptul că din echipa de evaluatori au făcut parte reprezentanți ai unor instituții de învățământ superior din România și din străinătate.

Conducerea Universităţii le mulţumeşte, și pe această cale, tuturor colegilor, studenţilor, absolvenţilor, instituţiilor partenere şi colaboratorilor pentru implicarea sinceră și corectă în buna organizare a activităţilor prevăzute de evaluarea instituţională.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22082 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*