Una din fetele disparute din Alba Iulia a fost găsită la Sebeș. Cealaltă e căutată, în continuare, de poliție

Una dintre cele două fete date disparute de la o casă de tip familial din Alba Iulia a fost găsită, la Sebeș, în cursul zilei de luni. În dimineaţa zilei de 10 aprilie 2018,  Oprean Ana Teodora, de 16 ani, a plecat din așezământul respectiv și u a mai revenit.

Polițiștii caută acum o altă minoră, dispărută din aceaași casă de tip familial din Alba Iulia. În dimineaţa zilei de 27 aprilie 2018, Elena Danciu, de 15 ani, a plecat din casă şi nu a mai revenit. Semnalmentele minorei : înălţime 1,65 m, greutate 45- 50 kg, faţă ovală, păr brunet, de lungime medie, ten măsliniu, ochi căpriu.

La data plecării, aceasta purta pantaloni negri, geacă albastră, bluză albă, iar în picioare avea încălţăminte sport neagră. Încă de la momentul dispariţiei, au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorei, fiind dată în urmărire la nivel național. Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23671 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*