Un tânăr și o tânără din Alba Iulia, acuzați de furt. Băiatul a fost reținut

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un tânăr din Alba Iulia care, ajutat de o tânără, ar fi încercat să fure mai multe scule din incinta unei societăți comerciale din Alba Iulia. Acesta nu este la prima faptă de furt, fiind cercetat și în alte dosare. 

La data de 2 mai 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 22 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 26 aprilie 2019, ar fi pătruns, prin efracție, în magazia situată la subsolul unei societăți comerciale din Alba Iulia de unde ar fi sustras 3 pompe. Ulterior, tânărul ar fi abandonat bunurile furate în spatele societății comerciale. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la comiterea infracțiunii, tânărul ar fi fost sprijinit de o tânără, de 27 de ani, din Alba Iulia, care ar fi supravegheat zona și s-ar fi asigurat că tânărul nu este observat. Urmează ca, în cursul zilei de vineri, 3 mai, reținutul să fie prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20630 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*