Un tânăr din Șona a fost reținut de poliție. Este acuzat că a dat patru spargeri în locuințe și sedii de firmă din Blaj, Cetatea de Baltă și localitatea natală

furtÎn data de 17 iulie 2017, orele 05.30, poliţiştii Postului de Poliţie Şona au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt dintr-o locuinţa din Şona.

În urma verificărilor, la scurt timp, poliţiştii Postului de Poliţie Şona l-au identificat pe M.I. de 19 ani din localitatea Şona, care a pătruns în locuinţa părţii vătămate, U.R. , de 44 de ani, din aceeaşi localitate, prin escaladarea gardului împrejmuitor al imobilului şi profitând de faptul că uşa de la casă era descuiată, a intrat şi a sustras dintr-un portmoneu suma de 150 lei.

După ce M.I. a fost prins, ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj – Biroul de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că M.I. este autorul a încă trei furturi, dintre care două furturi comise din societăţi comerciale din municipiul Blaj (de unde a sustras suma de 399 lei) în data de 07.06.2017 şi respectiv în data de 08.06.2017 şi încă un furt dintr-o locuinţă din localitatea Cetate de Baltă, judeţul Alba, comis în data de 23.06.2017, de unde autorul a sustras suma de 1400 lei.

M.I. a fost reţinut de poliţie pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba, urmând ca în cursul zilei de 18.07.2017 să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Blaj, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din Blaj continuă cercetările faţă de  M.I . sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni de furt.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 27271 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*