Un tânăr din Sebeș a fost reținut, după ce a furat bani din borseta unui cetățean aflat într-un bar

Un tânăr din Sebeș a fost reținut de polițiști, pentru furt. Ar fi sustras o sumă de bani din borseta unui cetățean aflat într-un local public. În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că tânărul ar mai fi săvârșit și alte furturi.

La data de 14 martie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat și reținut un tânăr de 26 de ani, din municipiu, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată în după amiaza aceleiași zile.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în timp ce se afla într-un local public din Sebeș, ar fi profitat de neatenția unui bărbat și i-ar fi sustras, dintr-o borsetă, suma de 500 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul este bănuit și de săvârșirea, în lunile iunie și august 2021, a altor două furturi, când ar fi sustras, din două locuințe, telefoane mobile și o sumă de bani.

În cursul zilei de azi, 15 martie, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru recuperarea prejudiciului și stabilirea întregii sale activități infracționale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*