Un tânăr din Sebeș a fost reținut de poliție. Conducere fără permis şi refuz de recoltare a mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei

La data de 30 august 2018, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Sebeş, cercetat pentru conducere fără permis şi refuz de recoltare a mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta a fost depistat în noaptea de 29/30 august 2018, de către poliţiştii de siguranţă publică din Sebeş care acţionau împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Sebeş, pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere.

Întrucât şoferul autoturismului emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest şi recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis şi refuz de recoltare a mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22878 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*