Un tânăr din Ciugud a fost arestat preventiv dupa ce a fost surprins de proprietarul casei din care vroia sa fure

La data de 20 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos – Postul de Poliţie Ciugud au fost sesizaţi despre faptul că, în jurul orei 08.30, un bărbat a pătruns în locuinţa unei persoane din localitatea Hăpria de unde a sustras suma de 30 lei după care fiind surprins în locuinţă l-a îmbrâncit pe proprietar pentru a-şi asigura fuga de la locul faptei.

La scurt timp, pe baza datelor şi informaţiilor obţinute de la victimă şi alte activităţi specifice,  poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect al infracţiunii de tâlhărie în persoana lui R. L.Ş. de 22 de ani, domiciliat în comuna Ciugud, judeţul Alba

Din cercetările efectuate poliţiştii au constatat că R.L.Ş. este suspect şi în cazul altor trei infracţiuni de furt din locuinţă, comise în perioada noiembrie – decembrie 2012. Totodată, s-a stabilit că suspectul este recidivist acesta fiind condamnat anterior în mod repetat tot pentru săvârşirea de infracţiuni de furt.

Faţă de R.L.Ş. poliţiştii au luat, la data de 20 decembrie, măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de reţinere iar în cursul aceleiaşi zile l-au prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Propunerea a fost însuşită de procurori şi magistraţii din cadrul Judecătoriei Alba Iulia care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  tâlhărie şi violare de domiciliu. Suspectul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Cercetările continuă.

Despre Redacția ProAlba 30192 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*