Un tânăr din Alba, plasat în carantină, a condus fără permis și a provocat un accident. Pasager în mașină a fost și o adolescentă

La data de 26 ianuarie 2021, în jurul orei 23.45, polițiștii din Blaj au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Principală din localitatea Tiur.

Un tânăr de 27 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate pe marginea carosabilului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, au constatat că atât conducătorul auto cât și tânăra de 17 ani, care era pasageră în autoturismul condus de acesta, ar fi trebuit să se afle în carantină, la domiciliu, ca urmare a faptului că la data de 23 ianuarie s-au întors din Italia.

Tânărului i-a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și i-a fost aplicată o sancțiune contravenționale, în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 55 din 2020 privind  unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, iar față de minora care îl însoțea a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei, în baza aceluiași act normativ.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24062 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*