Un tânăr din Alba Iulia și-a bătut mama și a distrus bunuri din locuință. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

Mircea Trifu

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr ce şi-ar fi agresat părinţii şi ar fi distrus bunuri din locuinţa acestora. Este cercetat pentru violenţă în familie şi distrugere şi va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 26 martie 2018, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de un bărbat de 45 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 24 de ani, a distrus mai multe bunuri din apartament şi și-a agresat mama.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în dimineaţa zilei de 26 martie 2018, în timp ce se afla la domiciliu, reclamantul ar fi avut o discuţie în contradictoriu cu fiul său, generată de refuzul primului de a-i da o sumă de bani.

În această împrejurare, tânărul și-ar fi agresat mama şi ar fi distrus mai multe bunuri din apartament, cauzând un prejudiciu de peste 1.100 de lei.

Faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere şi violenţă în familie, iar poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marți, 27 martie 2018, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*