Un tânăr din Alba Iulia, de „profesie” hoț din locuințe și societăți comerciale, a fost reținut de poliție

Mircea Trifu

retinutiPoliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigaţii Criminale efectuează cercetări privind documentarea activităţii infracţionale a unui tânăr din municipiul Alba Iulia.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale s-a stabilit că N. D., de 21 de ani, din municipiul Alba Iulia, este bănuit de comiterea, în data de 13 iunie, a unei infracţiuni de furt, constând în sustragerea, dintr-o hală de confecţii metalice din Alba Iulia, aparatură electrică şi alte materiale (cablu electric), fiind surprins de o patrulă mixtă de siguranţă publică din cadrul Politiei Mun. Alba Iulia.

Tânărul mai este cercetat în alte dosare penale, în sarcina lui reţinându-se faptul că în perioada 2013 – 2014 a pătruns în incinta unor societăţi comerciale şi locuinţe, de unde a sustras mai multe piese auto, aparate electrocasnice, fier beton, panouri electrice, alte bunuri.

La data de 23 iunie, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând ca în data de 24 iunie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Tânărul fost depus în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Alba.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*