Un tânăr din Alba a fost reținut pentru furt de animale

Mircea Trifu

Polițiștii din Șpring l-au reținut pe un bărbat din comună care, fiind îngrijitor la o fermă, ar fi sustras, împreună cu 4 tineri din județul Sibiu, două vite. Se pare că bărbatul avea o înțelegere cu tinerii din județul Sibiu și primise, în schimbul animalelor, o mașină.

La data de 9 decembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Șpring i-au identificat pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Șpring și pe 4 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani, din Miercurea Sibiului, județul Sibiu, ca persoane bănuite de furtul a două vaci, în valoare de 8.000 de lei, faptă reclamată poliției la data de 5 decembrie 2019, de către reprezentantul unei ferme din comuna Șpring.

Se pare că, tânărul din comuna Șpring, fiind îngrijitor la ferma de animale, împreună cu cei 4 tineri din județul Sibiu, ar fi sustras cele două vite, cu scopul de a-și plăti o datorie ce o avea la ei, generată de cumpărarea unui autoturism.

Tânărul este bănuit că nu este la prima faptă de acest fel și că ar mai fi sustras și alte animale din ferma la care era angajat. Polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt calificat, iar în cursul zilei de azi, 10 decembrie, îl vor prezenta în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii sale activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22510 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*