Doi tineri, din care unul minor, au furat elemente metalice de pe un utilaj agricol

Poliţiştii Postului de Poliţie Bucerdea Grînoasă au fost sesizaţi, la data de 21 ianuarie, cu privire la faptul că, în perioada 16 – 21 a aceleași luni, din curtea locuinţei unui cetăţean din comună, au fost sustrase mai multe elemente metalice ce erau montate pe un utilaj agricol, prejudiciul reclamat fiind în valoare de 500 de lei.

În urma activităţilor de cercetare desfășurate de poliţişti, la scut timp de la sesizarea faptei s-a reușit identificarea principalilor suspecţi de comiterea furtului, T.A.G., de 27 de ani şi un minor de 17 ani, ambii din Crăciunelu de Jos.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de 17 ianuarie, cei doi suspecţi au escaladat gardul locuinţei păgubitului şi au sustras cele două piese metalice pe care le-au valorificat la un centru de colectare a deşeurilor feroase din comuna Crăciunelu de Jos de unde au fost recuperate de către poliţişti şi predate păgubitului.

Faţă de cei doi suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18625 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*