Un tânăr de 25 de ani a fost reținut după ce a intrat prin efracție într-o bancă din Alba Iulia. Suspectul a furat mai multe carduri și un aparat electronic

spargerePoliţiştii din Alba Iulia l-au identificat, cu operativitate, pe un tânăr ce a pătruns, prin efracţie, în incinta unei bănci din Alba Iulia şi a furat mai multe carduri şi un cititor de carduri bancare. Se pare că anterior acestei fapte, tânărul a distrus un aparat instalat într-o sală de jocuri. Acesta a fost reţinut şi va fi prezentat procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 20 septembrie 2016, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe C.E., de 25 de ani, din comuna Mihalţ, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în noaptea de 19 spre 20 septembrie 2016. Se pare că, în jurul orelor 0.00, fiind în stare de ebrietate, tânărul ar fi spart gramul unei bănci situată în cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia şi ar fi sustras mai multe carduri bancare precum şi un aparat electronic de tip „Card Reader”. Din cercetări a rezultat că, în aceeaşi noapte, anterior comiterii furtului, tânărul a distrus ecranul unui aparat electronic de jocuri de noroc, amplasat într-o sală de jocuri din acelaşi cartier al municipiului Alba Iulia.

Poliţiştii au luat faţă de C.E., măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, urmând ca în cursul zilei de azi, 21 septembrie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23584 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*