Un tânăr de 24 de ani și un minor din Aiud au furat din depozitul unei firme. Prejudiciul se ridică la suma de 3000 de lei

politiePoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, i-au identificat, la data de 3 aprilie, pe principalii suspecţi de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care au fost sesizaţi la sfârşitul lunii martie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în cursul lunii martie, T.V., de 24 de ani, din Aiud, cunoscut cu antecedente penale, împreună cu un minor de 15 ani, din Aiud, au pătruns de două ori într-un depozit aparţinând unei societăţi comerciale din Aiud, unde au secţionat cablurile de alimentare de la aparatura din incinta depozitului şi au sustras mai multe elemente metalice(rafturi, capace de canal) precum şi o minge de fotbal şi mai multe doze cu băuturi răcoritoare.

Prejudiciul estima de către reprezentanţii societăţii păgubite, se ridică la suma de 3.000  de lei.

Pe parcursul cercetărilor o parte din bunurile sustrase au fost identificate la un centru de colectare a fierului vechi de unde au fost recuperate şi predate societăţii păgubite.

Faţă de cei doi suspecţi, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale. Faţă de T.V. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi, 4 aprilie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de arestare preventivă.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17754 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*