Un tânăr de 23 de ani a murit într-un grav accident rutier petrecut în zona Câmpeni

În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe raza orașului Câmpeni, zona Certege, Coasta Vascului, pe un drum forestier, un autoturism de teren, în care se aflau patru persoane, s-a răsturnat într-o râpă.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că BVT, un tânăr de 28 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea mașina respectivă, a pierdut controlul volanului iar mașina a căzut în râpă, de la circa 60-70 de metri, într-o zonă împădurită.

În urma accidentului, un tânăr de 23 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit grav și a decedat, iar doi tineri, ambii de 26 de ani, au fost răniți ușor. Potrivit declarațiilor celor doi tineri răniți ușor, după producerea accidentului, șoferul ar fi părăsit locul faptei. A fost căutat pe parcursul nopții, dar nu a fost găsit. Căutările au fost reluate sâmbătă dimineața iar șoferul a fost găsit de o patrulă formată din politiști și jandarmi, în timp ce se deplasa pe un drum în zona Valea Bistrei. A fost transportat la spitalul din Câmpeni, întrucât acuza dureri. Cercetările sunt continuate.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17315 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*