Un tânăr de 17 ani, din Aiud, se zbate între viață și moarte. S-a urcat pe un vagon de tren și a fost electrocutat în urma producerii unui arc electric

arc electricLa data de 28 august 2017, în jurul orelor 4.00, polițiștii Serviciului Transporturi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o persoană a fost electrocutată în staţia CFR Aiud.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un minor,în vârstă de 17 ani, din municipiul Aiud, în timp ce se întorcea, împreună cu alţi tineri, de la o serbare câmpenească ce a avut loc în comuna Lopadea Nouă, pentru a scurta drumul spre domiciliu, a traversat liniile de cale ferată pe care erau staţionate două trenuri de marfă.

aiud electrocutatLa un moment dat, tânărul s-a desprins de grupul său şi s-a urcat pe unul dintre vagoane, fiind electrocutat, în urma producerii unui arc electric.

Victima a suferit leziuni grave şi a fost transportată la spitalul din Aiud de unde a fost transferat la un spital din Sibiu. Potrivit unor surse, băiatul are arsuri de peste 70% din suprafața corpului.

Foto /stirileprotv

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*