Un tânăr de 17 ani a fost reținut pentru tentativă la tâlhărie calificată. Este acuzat că ar fi încercat să-i fure banii unei femei din Crăciunelu de Jos

hotiPoliţiştii Secţiei 5 Poliţie din Blaj au reținut un minor de 17 ani, care, prin violenţă, ar fi încercat să-i sustragă banii unei vârstnice. Este cercetat pentru tentativă la tâlhărie calificată şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 12 iunie 2017, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj l-au identificat şi reţinut pe un minor de 17 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată a cărei victimă a fost o femeie în vârstă de 86 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos. În sarcina tânărului s-a stabilit faptul că, în noaptea de 09 spre 10 iunie 2017, a profitat de faptul că uşa locuinţei femeii a fost lăsată neasigurată, a pătruns în interior pentru a sustrage bunuri şi a agresat-o pe femeie, pentru a o determina să-i spună unde îşi ţine economiile. Ulterior a părăsit locuinţa, fără a sustrage nimic. În cursul zilei de marți, 13 iunie 2017, minorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17087 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*