Un tânăr beat din Alba Iulia și-a înjurat și amenințat mama cu bătaia. Femeia s-a închis într-o cameră a apartamentului și a chemat jandarmii

femeie amenintataPrintr-un apel la 112, luni 24 august, în jurul orei 20.00, o femeie a solicitat ajutor de urgenţă deoarece era înjurată şi ameninţată cu acte de violenţă. Sosind la apartamentul doamnei respective un echipaj de jandarmerie a constatat că agresorul era chiar fiul acesteia, în vârstă de 23 de ani. Tânărul era sub influenţa alcoolului şi se pare că acesta a fost motivul care a stat la baza conflictului cu mama sa, conflict în urma căruia femeia a fost nevoită să se baricadeze într-o cameră a locuinţei până la sosirea jandarmilor. Din verificările efectuate a reieşit faptul că nu este pentru prima dată când între cei doi apar conflicte asemănătoare, dar de mai mică amploare, iar acestea survin pe fondul unor divergenţe mai vechi care se acutizează de obicei atunci când fiul consumă alcool.

În aceste condiţii jandarmii le-au indicat să evite să mai fie implicaţi în astfel de incidente şi să încerce să găsească modalităţi legale de stingere a disensiunilor dintre ei. Echipajul de jandarmerie a plecat doar după ce situaţia a revenit la normal şi nu înainte de a-l sancţiona contravenţional pe tânărul vinovat de producerea situaţiei tensionate.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*