Un tânăr a amenințat că se aruncă de pe o clădire situată pe B-dul Republicii din Alba Iulia. Este la a treia tentativă de suicid

tentativa suicidLuni seara, în jurul orelor 21:30, un bărbat în vârstă de 29 de ani s-a urcat pe o clădire situată pe Bulevardul Republicii, în apropierea Bazinului Olimpic din Alba Iulia și a amenințat că se aruncă în gol. La fața locului s-au deplasat echipajele de poliție și pompieri. După puțin timp, bărbatul a fost convins să coboare.

Cel în cauză se numește Ciprian Bucea și se află la a treia tentativă de suicid. Primele două s-au petrecut în toamna anului trecut și în luna martie a acestui an, când a amenințat că se aruncă de pe clădirea Alba Pam din apropierea Gării.

De fiecare dată, Ciprian și-a cerut scuze pentru ce a făcut și a spus că a recurs la acest gest disperat pentru că trăiește greu de pe o zi pe alta şi nu are un loc de muncă. Tânărul ar suferi de o boală psihică.

Ciprian locuieşte la centrul pentru persoane fără adăpost din zona Gării CFR Alba Iulia şi este din Ploieşti, dar are domiciliul în judeţul Alba, oraşul Câmpeni.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22095 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*