Un sârb a fost „ochit” de poliție la Livezile. A fost amendat pentru ședere ilegală

politiePoliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Alba, au desfăşurat în data de 25 februarie, o actiune cu forţe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza judeţului Alba. Cu această ocazie, a fost depistat P.S., de 41 de ani, din Serbia, care se afla cu şedere ilegală pe raza comunei Livezile.

În urma  verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul a intrat legal pe teritoriul României însă nu a respectat dreptul de şedere conferit prin lege, totalizând un număr de 60 de zile de şedere ilegală. De asemenea, s-a stabilit că din decembrie 2012 până în prezent, P.S. a desfăşurat activităţi lucrative, fără forme legale, la o societate comercială cu punct de lucru în comuna Livezile, judeţul Alba.

Poliţiştii Serviciului pentru Imigrări au luat măsura sancţionări contravenţionale a străinului, pentru şedere ilegală, cu amendă în valoare de 600 de lei iar faţă de societatea comercială pentru care acesta a lucrat fară forme legale, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22095 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*