Un nou „lot” de inconștienți, pe șoselele din județul Alba

La data de 8 martie 2019, în jurul orei 08.30, poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au depistat pe un bărbat de 55 de ani, din Câlnic, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Gării din municipiul Sebeş, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe. 

La data de 10 martie 2019, în jurul orei 11.51, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Alba l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din Petrila, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul National 1, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe. 

La data de 08 martie 2019, în jurul orei 22.00, poliţiştii Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 28 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Comunal Cricău, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 08 martie 2019, în jurul orei 22.00, poliţiştii de siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj  l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din localitatea Siliștea Gumești, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Iuliu Maniu din Blaj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe 

La data de 09 martie 2019, în jurul orei 05.30, poliţiştii Oraşului Cugir au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Victoriei, soldat cu pagube materiale. Poliţiştii de siguranță publică deplasaţi la faţa locului  au constat că un bărbat de 25 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei din Cugir, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un pom de pe marginea drumului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 09 martie 2019, în jurul orei 19.00, poliţiştii Secției 9 Politie Rurala Cîmpeni l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism, neînmatriculat pe Drumul Comunal 141, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea  unui vehicul pe drumurile publice neînregistrat sau neînmatriculat.

La data de 10 martie 2019, în jurul orei 00.30, poliţiştii de siguranță publică din cadrul Poliţiei oraşului Cîmpeni l-au depistat pe un bărbat de 55 de ani, din localitatea Vidra, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul National 75, pe direcţia de mers  Cîmpeni – Sohodol, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 10 martie 2019, în jurul orei a 10.50, poliţiştii Postului de politie Șpring si Postului de Politie Ohaba, în timp ce acţionau pe Drumul Judeţean 670 C pe direcția de deplasare Câlnic – Deal, l-au depistat pe un bărbat de 56 de ani, din Câlnic, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui autovehicul  de către o persoana al cărei exercitare a dreptului de conducere i-a fost suspendata.

La data de 09 martie 2019, în jurul orei a 21.10, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Sebeș, în timp ce acţionau împreună cu lucrători ai Poliţiei Locale Sebeş, pe strada Aurel Vlaicu din municipiu, l-au depistat pe un tânăr de 18 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 10 martie 2019, în jurul orei a 18.30, poliţiştii din cadrul Secției 9 Politie Rurala Cîmpeni, în timp ce acţionau, pe raza comunei Bistra, pe Drumul Comunal 97, l-au depistat pe un tânăr de 26 de ani, din Bistra, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*