Un minor din Alba Iulia a furat o mașină din curtea unei firme. Aventura s-a încheiat în fundația unei case

Poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe un minor din municipiu, ca persoană bănuită de furtul unui autoturism lăsat de proprietar, neasigurat şi cu cheile în contact. Se pare că minorul a condus autoturismul pe străzile din oraş, iar ulterior, după ce l-a avariat, l-a abandonat.

La data de 04 ianuarie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aba Iulia l-au identificat pe un minor de 15 ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism, faptă sesizată poliţiei la data de 3 ianuarie 2018.

Se pare că, în după amiaza zilei de 2 ianuarie 2018, minorul ar fi profitat de faptul că autoturismul a fost lăsat în curtea unei societăţi comerciale de pe strada Emil Racoviţă din Alba Iulia, neasigurat şi cu cheile în contact, ar fi sustras autoturismul şi l-ar fi condus până pe strada Ipoteşti din municipiu unde a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu fundaţia unei case aflată în construcţie.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă, precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*