Un minor din Alba Iulia a fost reținut pentru tâlhărie. A agresat vânzătoarea unui magazin și a furat bunuri din incintă

Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţineri faţă de un tânăr din municipiu, bănuit de comiterea unei tâlhării a unui furt. Tânărul va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 15 martie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un minor, în vârstă de 16 ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în după amiaza zilei de 13 martie.

Se pare că, la data de 13 martie, în jurul orei 14.00, tânărul ar fi intrat într-un magazin din Alba Iulia, a agresat-o pe vânzătoare şi a sustras 15 pachete de ţigări, în valoare de 250 lei.

Din cercetări a rezultat că un alt minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Ohaba, ar fi fost complice şi ar fi stat în apropierea magazinului, pentru a se asigura că nimeni cu observă.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minorul de 16 ani este bănuit şi de comiterea unui furt dintr-un local public din Alba Iulia, faptă sesizată poliţiei la data de 9 martie 2018. Acesta ar fi profitat de neatenţia proprietarului unui telefon mobil şi i l-ar fi sustras.

Urmează ca în cursul zilei de vineri, 16 martie, minorul reţinut să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22039 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*