Un minor din Alba Iulia este cercetat pentru furtul a 100 de metri de cablu electric

cablu electricDuminică 3 martie, la ora 15.22, Poliția Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată prin 112, de către un cetăţean ce locuieşte într-un bloc de pe Calea Moților din Alba Iulia, cu privire la faptul că a observat o persoană de sex bărbătesc care a tăiat un cablul de energie electrică de la tabloul de curent al blocului iar în momentul în care a fost surprins de apelant a abandonat cablul cu o lungime de cca. 100 de metri și a fugit.

La scurt timp de la sesizare, o patrulă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi, l-au identificat pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia, pe un minor de 15 ani, din Alba Iulia care este principalul suspect de comiterea faptei.

Asupra acestuia au fost găsite o foarfecă de curăţat via şi un cablu cu o lungime de 14 metri. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că minorul a sustras cablu de la o staţie de telecomunicaţii situată la subsolul unui imobil de pe strada Septimius Severus din Alba Iulia.

Faţă de suspect cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22082 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*