Un medic din Alba a fost lovit de un bărbat. Agresorul a fost reținut

Polițiștii din Sebeș l-au reținut pe un bărbat care ar fi agresat un cadru medical în timp ce acesta acorda asistență medicală unei femei care avea nevoie de ajutor.

La data de 23 iunie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 43 de ani, din Sebeș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovirea sau orice acte de violență împotriva unui medic”, faptă prevăzută de art. 652, alin. 2 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 22/23 iunie 2020, l-ar fi lovit, cu pumnul, pe un cadru medical de pe ambulanță, invocând faptul că aceasta ar fi ajuns cu întârziere pe strada Speranței din municipiul Sebeș, la o femeie pentru care s-a solicitat ajutorul prin 112.

În cursul zilei de 24 iunie, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22884 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*