Un localnic din Purcăreți a plătit 1600 de lei și o vacă celor care i-au înlocuit burlanele casei, după care a sesizat poliția

burlanPoliţiştii Postului de Poliţie Pianu i-au identificat, vineri 15 martie, pe principalii suspecţi de comiterea unei fapte de înșelăciune în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 11 martie de către un cetăţean din localitatea Purcăreţi.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în zilele de 5 şi 12 martie, G.G., de 35 de ani, din Pianu de Sus, judeţul Alba, împreună cu M.L., de 32 de ani din comuna Crăciunești, judeţul Mureș, au înlocuit toate burlanele de la casa reclamantului, cu toate că, potrivit înţelegerii iniţiale, ar fi trebuit să înlocuiască doar o parte din ele.

La final, cei doi suspecţi i-au solicitat reclamantului suma de 7.000 de lei, din care victima a plătit 1.600 iar pentru diferenţă le-a dat suspecţilor o vacă. Ulterior, reclamantul a realizat că a fost înşelat şi a sesizat poliţia.

Pe numele celor doi suspecţi poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii lor activităţi infracționale precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19054 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*