Un jandarm din Alba Iulia este campion național la oină

Mircea Trifu

În perioada 30 septembrie-1 octombrie 2017, în municipiul Bacău s-a desfășurat Ediția Jubiliară a Cupei Federației Române de Oină.  La competiție a participat și echipa de oină a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Straja București, echipă din care face parte și plutonierul major Tatomir George Cristian, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba.

La startul ediţiei din acest an s-au aliniat şase echipe: Frontiera Tomis Constanţa, Straja Bucureşti, Stejarul Pârcovaci, Politehnica Cluj, Biruinţa Gherăeşti şi Brigada Gherăeşti, care au oferit celor prezenţi meciuri deosebit de atractive și spectaculoase.

Competiţia a fost câştigată de echipa Inspectoratului General al Jandarmeriei Române Straja Bucureşti, după o finală extrem de disputată în compania echipei Brigada Gherăeşti,cu scorul de 18-12.  Aceasta a fost felicitată de președintele Federației Române de Oină pentru câștigarea campionatului.

Totodată, plutonierul major Tatomir George Cristian a fost felicitat de către inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, colonel Giurea Marius-Claudiu pentru performanța obținută, acordându-i acestuia o diplomă de merit iar Asociația Sportivă Ampoiul, l-a premiat cu un echipament sportiv și un blazon al asociației.De asemenea, colegii jandarmului i-au transmis felicitări și i-au urat cât mai multe victorii.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*