Un haos educativ la TEDXAlbaIulia 2019

În 15 iunie, de la ora 14:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, dăm startul unei noi ediții TEDXAlbaIulia.

Tema evenimentului de anul acesta este „Untangling Chaos”. Aceasta subliniază ideea că fiecare individ în parte are o viziune diferită asupra haosului, indiferent de modul saul locul în care trăiește. Prima regulă a haosului este să te abați de la regulile deja învățate. Să accepți o nouă ordine a lucrurilor. Iar când regulile sunt reinventate, ei bine, în acel spațiu haotic apare creativitatea și în cele din urmă, progresul.

Evenimentul aduce împreună speakeri din diferite domenii: cultural, urbanism, științe, televiziune, parenting, antreprenoriat, robotică etc. Scopul acestuia este de descoperii viziuni noi, din diferite zone, asupra a ceea ce noi credem că este corect sau, de ce nu, incorect. Un eveniment educațional, de networking, care aduce un val nou de dezvoltare personală în comunitatea din Alba Iulia.

* TED este o organizație non-profit care și-a asumat misiunea de răspândi idei vizionare.

TED a debutat în 1984 ca o conferinţă în S.U.A. ce reunea oameni din trei domenii diferite: Tehnology, Entertainment şi Design. Astăzi, TED reinventează accesul și diseminarea cunoștințelor și facilitează schimbul de idei prin intermediul discursurilor.

Prelegerile, renumitele TED Talks, acoperă o gamă extinsă de subiecte, ca știință, artă și design, educație, cultură, afaceri, probleme globale, tehnologie și dezvoltare sau divertisment.

Începând cu 2017, Alba Iulia contribuie cu idei vizionare la această mare platformă, prin conferințele anuale TEDxAlbaIulia.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*