Un deputat din Alba vrea să fie primarul Brașovului. „Nu doar viaţa m-a adus aici, ci şi potenţialul acestui oraş.”

cornel comsaDeputatul independent de Alba Cornel George Comșa a declarat că intenționează să candideze la funcția de primar al Brașovului.

Comșa spune că „este braşovean de câţiva ani, datorită soţiei, care m-a convins să mă stabilesc aici. În Braşov, cred că nu doar viaţa m-a adus aici, ci şi potenţialul acestui oraş, iar dacă ar fi de ales între Bucureşti, Braşov şi Alba, aş alege de o sută de ori din o sută Braşovul”.

Comşa susţine că nu va veni în perioada imediată doar cu poveşti, „ci sunt investiţii concrete pe care le voi aduce în Braşov”. Acesta spune că nu îl interesează ceilalţi contracandidaţi, „care sunt probabil oameni valoroşi”, nu va duce o campanie negativă şi nici nu o să atace competitorii politici.

„Nu sunt critic cu actuala administraţie. Cred că s-au făcut lucruri foarte bune din 2004 şi până acum, lucruri care trebuie continuate, dar trebuie luate ce ţin de dezvoltarea oraşului mai ales din perspectivă economică”, a afirmat Comşa.

În altă ordine de idei, acesta a menţionat că exclude varianta de a candida şi pentru un mandat de consilier local, că va candida ca independent, dar nu exclude nici varianta de a fi sprijinit de o coaliţie de partide care vor apărea pe scena politică şi care nu au mai fost la putere până acum.

sursa-newsbv.ro

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*