Un copil a fost rănit într-un incendiu izbucnit la o casă din satul Groși, în apropiere de Ceru Băcăinți. A fost transportat la spital

smurdUn copil în vârstă de 2 ani, din satul Groși, comuna Ceru Băcăinți, a ajuns marți, 24 februarie, în jurul prânzului, la spital cu arsuri multiple. Acesta a fost salvat de pompieri dintr-o casă care a luat foc. A fost transportat de urgență la spital de către medicii din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Alba.

Comunicatul ISU în acest caz:

Garda de intervenție Sebeș a intervenit marți, la ora 10.34, în satul Groși, com. Ceru Băcăinți, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la bucătăria unei case de locuit, proprietatea lui B.E. Pompierii militari au acționat cu o autospecială de stins incendii, în cooperare cu Garda de intervenție Geoagiu Băi și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ceru Băcăinți. În urma incendiului, un băiețel în vârstă de 2 ani a suferit arsuri, acesta fiind preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Alba și transportat la spital. Ca urmare a acestui eveniment, au ars mobilier, o combină muzicală, un televizor, materiale textile (covor, plapumă, etc.) și articole de îmbrăcăminte.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23694 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*