Un bătrânel din Alba a ajuns după gratii pentru acte de violență

Un vârstnic din Vințu de Jos a fost reținut de polițiști după ce s-a manifestat violent față de un vecin. Acesta ar fi pătruns, fără drept, în curtea vecinului, având asupra sa un topor, l-ar fi amenințat cu moartea și l-ar fi lovit, peste spate, cu o scândură.

La data de 21 noiembrie 2019, polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un vârstnic, de 79 de ani, din comuna Vințu de Jos, care este cercetat pentru distrugere, amenințare, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 21 noiembrie, în jurul orei 08,00, pe fondul unei sentiment de dușmănie purtat vecinului său, ar fi distrus încuietoarea de la poarta acestuia, ar fi pătruns, fără drept în curte și i-ar fi adresat amenințări cu moartea. Mai mult, vârstnicul ar fi devenit violent, lovindu-l pe vecinul său, un bărbat de 48 de ani, cu o scândură, peste spate. Vârstnicul mai este cercetat, într-un alt dosar penal, pentru fapte de amenințare și violare de domiciliu, săvârșite în urmă cu aproximativ o lună de zile, a căror victimă a fost același vecin. În cursul zilei de  22 noiembrie, reținutul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22095 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*