Un bărbat a încercat să spargă seiful unei agenţii de pariuri din Alba Iulia

Poliţiştii din Alba Iulia l-au prins, în flagrant delict, pe un bărbat din județul Mureş, care a încercat să spargă seiful unei agenţii de pariuri din municipiu. Acesta a fost reţinut şi va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

În noaptea de 20/21 decembrie 2018, în jurul orei 03.00, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au observat o persoană suspectă ce părăsea, pe uşa din spate, o agenţie de pariuri sportive situată la parterul unui bloc din Alba Iulia. Bărbatul a fost imobilizat şi încătuşat de poliţişti.

Asupra sa au fost găsite o rangă, un baros, şurubelniţă, lanternă, mănuşi, o cagulă şi alte bunuri susceptibile a fi folosite pentru spargeri. Ulterior, poliţiştii au constatat că uşa casei de pariuri fusese spartă, iar seiful, aflat în interior, fusese forţat, fără ca din interiorul acestuia să fie sustrase sume de bani.

Persoana bănuită de săvârşirea faptei a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pentru cercetări, iar faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de 21 decembrie, să fie prezentată în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*