Un bărbat din Săliștea a fost încătușat de poliție. A condus fără să aibă permis și a avut un comportament violent față de oamenii legii

girofarLa data de 28 august 2017, în jurul orelor 21.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce patrulau pe strada Principală din localitatea Săliştea Deal, comuna Săliştea, au oprit, pentru control, un autoturism condus de P.T., un bărbat de 58 de ani, din comună.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care-l conducea nu este înmatriculat în circulaţie.

În timpul verificărilor efectuate de poliţişti, conducătorul auto a avut un comportament violent, fiind necesară încătuşarea sa şi conducerea la sediul Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, unde poliţişti i-au întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi unde au constatat că bărbatul mai este cercetat, în alte două dosare penale, pentru conducere fără permis.

Faţă de acesta, a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21839 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*