Un bărbat din Ighiu și-a lovit tatăl, în cap, cu un obiect metalic. Agresorul a ajuns după gratii

Mircea Trifu

Un bărbat din comuna Ighiu a fost reținut după ce și-a agresat tatăl. Va fi prezentat în fața magistraților, iar polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili toate împrejurările săvârșirii faptei.

La data de 8 decembrie 2019, în jurul orei 09,30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați cu privire la faptul că la o locuință din comuna Ighiu un bărbat a fost agresat de către fiul său.

Din primele cercetări a rezultat că între bărbatul de 57 de ani și fiul său, în vârstă de 29 de ani, ar fi avut loc o discuție contradictorie, împrejurare în care tatăl ar fi fost lovit cu un obiect metalic în zona capului.

Victima a fost transportată la spital, iar potrivit concluziilor medico-legale are nevoie de 8 – 9 zile de îngrijiri medicale. Agresorul a fost reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând ca în cursul zilei de azi, 9 decembrie, să fie prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22510 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*